Pieni patsas toimivalla lampulla

 Tällä kertaa tein pienen vahapatsaan toimivalla lampulla! Hahmo on Niko pelistä OneShot


Materiaaleina käytin:

-Polymer Clay vahaa

-Foliota

-Rautalankaa

-Led kynttilä

-akryylimaaleja

-Kuumaliima

-Muovipallo 

 

 

 

 

 

 


 Aluksi tein rautalangasta tukirungon hahmolle.

tämän jälkeen täytin paksuimmat kohdat foliolla. Tämä on hyvä tehdä kaikkien hahmojen kohdalla useasta syystä. Kun käyttää foliota, hahmo on: kevyempi, halvempi, ja paistuu nopeammin uunissa.

Tässä vaiheessa varmistin myös, että lamppu mekanismi toimi  kunnollisesti. Tein sen ottamalla led kynttilästä led valon, sekä patterin. Tämän jälkeen porasin läpikuultavaan muovipalloon reiän, jonne led valo mahtui täydellisesti. 

Hahmon selässä on aukko, jonne patteri sopii, ja hahmon rinnassa on kaksi reikää, josta ledi mahtuu läpi ja jos kaikki on tehty oikein, pallo alkaa hehkua keltaisena, kuten kuvassa.

 

 

 

Kun hahmo on muotoiltu valmiiksi, se laitetaan uuniin paistumaan, siellä se kovettuu patsaaksi, jonka jälkeen  se voidaan maalata.

Kuvassa näkyy uunissa paistettu Niko, valmiina maalaukseen! This is where the fun begins.

                              Kuvassa näkyy minun maalaus pöytä. Aluksi tein pienen virheen maalien sekoitusten kanssa. Yritin ensiksi sekoittaa noin 20stä eri värisestä maalista oikeat värit mutta väreistä ei koskaan tullut sellaisia, kuin toivoin. Myöhemmin yritin uudella tekniikalla joka on nyt mullistanut minun maalausprosessit täysin. Maalasin koko hahmon, käyttäen vain kolmea väriä! plus valkoinen ja musta. Nämä värit olivat sininen, keltainen, ja punainen. näitä käyttäen sain oikeat värit helposti ja koko maalipinnasta tuli paljon harmonisempi, kuin aikaisemmat työni. Tässä on muutamia kuvia valmiista patsaasta.

 

       



.


Comments